Şafak Sağlık Grubu’ndan İKO üyelerine özel yüzde 25 indirim

İstanbul Kuyumcular Odası’nın Şafak Sağlık Grubu’yla yaptığı işbirliği kapsamında kuyumcu meslektaşlarımız, gruba bağlı tüm hastanelerden yüzde 25 indirim alabilecek. Bu önemli birliktelik için İKO Başkanı Mustafa Atayık’ı ziyaret eden Şafak Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Can Berker Öztürk, İKO’yla yapılan iş birliğinin detaylarını İKOHABER.COM’a anlattı.

Türk kuyumculuk sektörünün çıtasını yükseltmek üzere çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Mustafa Atayık yönetimindeki İstanbul Kuyumcular Odası (İKO), sağlık alanında üyeleri için çok önemli bir iş birliğine imza attı. İKO, Şafak Sağlık Grubu ile yaptığı iş birliği, kuyumcu meslektaşları Şafak Sağlık Grubu’na bağlı tüm hastanelerden yüzde 25 indirimli hizmet alabilecek. Şafak Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Can Berker Öztürk, bu önemli birliktelik kapsamında İKO Başkanı Mustafa Atayık’ı ziyaret etti. Öztürk,  iş birliğinin detaylarını sektörün medyadaki yeni gözü; İKOHABER.COM haber portalına değerlendirdi.

Öncelikle ‘Şafak Sağlık Grubu’ hakkında bize biraz genel bilgi verebilir misiniz?
Şafak sağlık grubu 1998 yılında ÖZTÜRK ailesinin ilk girişim noktası olan Özel Avrupa şafak hastanesi ile sağlık sektöründe başladığı yolculuğuna 2021 yılında İstanbul un her noktasında tüm sağlık branşlarının bünyesinde barındırdığı 9 hastane 3 tıp merkezi 1 görüntüleme merkezi ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Sağlık sektöründe 23 yılı aşkın zaman da tecrübeli hekim ve çalışan kadroları tüm branşlarda kullanılan ileri teknoloji  ile adından söz ettirmiş tanınırlığı ile sektöre kendini kanıtlamıştır. Şafak sağlık grubu toplumun tamamına hitap etmeyi hedefleyen sağlığın evrensel bir hak olduğunu ve toplumun her kesiminin aynı hizmeti almasını çalışma politikası olarak benimseyen ve bu doğrultuda her yeni yılda emin adımlarla büyümeye ve bir çok hayata dokunmaya devam eden bir Sağlık Grubu’dur.

İKOHABER.COM portalı aracılığıyla Şafak Sağlık Grubu olarak İstanbul Kuyumcular Odası’yla yaptığınız işbirliğinin detaylarını paylaşabilir misiniz?
Şafak Sağlık Grubu ve İstanbul Kuyumcular Odası arasında yapılan iş birliğini şu şekilde detaylandırabiliriz; İş birliğimiz kapsamında yer alan sağlık kuruluşlarımızdan İKO üyesi olan her üyenin, çalışanının, eş, çocuk ve 1.derece yakınlarının ana başlıklarıyla poliklinik muayene, görüntüleme, laboratuvar klinik hizmetlerinde ameliyat müdahale ve gerekli her türlü sağlık hizmetlerinde %25 oranında indirim haklarıyla hizmet alacak.

İKO’yla yaptığınız işbirliği ne kadar sürecek? Bu işbirliğinin sunduğu indirim ve kolaylıklardan kuyumcular nasıl faydalanacak?
Yapmış olduğumuz iş birliğimiz başlangıç tarihinden itibaren 1 yılı kapsayacak şekilde düzenlenmiştir.1 yıllık süre bitiminde geliştirilerek ve güncellenerek yenilenmeye açıktır. Tüm üyeler işbirliği kapsamında yer alan sağlık kuruluşlarımıza başvurduklarında üye kartlarını ibraz ederek 1.derece tüm yakınları da üye bilgisini ve üye kuyumcunun kartvizitini ibraz ederek hizmetlerimizden ve indirim haklarından faydalanabileceklerdir.

Söz konusu indirimden sadece İKO üyeleri mi faydalanacak?
Söz konusu iş birliğimiz İKO ile olduğundan dolayı öncelikli olarak İKO üyeleri faydalanacaklardır.

Söz konusu indirimli sağlık hizmeti, grup bünyesi içerisinde verilen tüm hizmetleri kapsıyor mu?
İş birliğimiz kapsamında yer alan sağlık kuruluşlarımızda genel anlamda tüm hizmetleri kapsamaktadır detaylı bilgilendirmelerimiz Ek1 form içeriğinde yer almaktadır.

İKO’yla daha önce COVİD-19 Test Hizmeti konusunda birlikte çalışmıştınız. İKO Yönetimi’yle benzer işbirlikleriniz devam edecek mi?
Pandemi döneminden dolayı iş birliğimiz Covid-19 testi ve Antikor testi öncelikli olarak geliştirilerek devam edecektir.

Son olarak aktarmak istediğiniz bir konu veya kuyumculara vermek istediğiniz bir mesaj var mı?
Türkiye’nin önemli kuruluşlarından olan ve ülkenin her yerinde binlerce üyesiyle birleştirici bir güce sahip, ülkemiz ve sektörü için kıymetli işler yapan İKO’nun gücünün ve değerinin farkında olduğumuzu bu bakış açısı ile Şafak Sağlık Grubu olarak İstanbul’un her bölgesindeki kurumlarımızla sağlık hizmetlerinde her zaman İKO ve üyelerinin yanında olduğumuzu, her yeni yılda iş birliğimizin geliştirileceğini tanınan ayrıcalıkların artarak devam edeceğini bilmelerini isterim. Şafak Sağlık Grubu ve İKO arasında kurulan bu iş birliği ile oluşan dostluğun her iki taraf içinde hayırlı olmasını ve uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum.

#INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN