İKO Kuyumcukent Ofisi, ‘Kıymetli Taş Yetki Belgesi’ ile hizmet vermeye başladı

İKO Kuyumcukent Ofisi, ‘Kıymetli Taş Yetki Belgesi’ ile hizmet vermeye başladı

Yıllardır Kuyumcukent’te kuyumcu meslektaşlarına değerli maden yetkisi ile ithalat ve ihracat hizmeti veren İKO Kuyumcukent Ofisi, Darphane’den aldığı izinle KIYMETLİ TAŞ YETKİ belgesini alarak değerli taşlarda değerleme hizmeti de vermeye başladı. Kıymetli Taş Yetki Belgesi ile Çemberlitaş Merkez Binası’ndaki tüm hizmetleri Kuyumcukent Ofisi’nde vermeye başladıklarını belirten İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, “Sektöre hayırlı olsun.” dedi.

 

Mustafa Atayık Yönetimi’ndeki İstanbul Kuyumcular Odası (İKO), sektörden gelen talepler üzerine ticaretin sağlıklı yürütülmesi amacıyla Kuyumcukent’te önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Yıllardır Kuyumcukent’te kuyumcu meslektaşlarına değerli maden yetkisi ile ithalat ve ihracat hizmeti veren İKO Kuyumcukent Ofisi Ayarevi, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün verdiği yetki ile kapsamı genişletilerek KIYMETLİ TAŞ YETKİSİ ile de hizmet vermeye başladı. Bundan böyle Çemberlitaş İKO ile Kuyumcukent İKO Ayar Evlerinde ALTIN-GÜMÜŞ VE KIYMETLİ TAŞTAN MAMUL İTHALAT VE İHRACAT işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık’ın İKO Kuyumcukent Ofisi’ndeki Ayar Evi’ne Kıymetli Taş Yetki Belgesi verilmesi nedeniyle yaptığı ziyarete İstanbul Kuyumcular Odası Başkan Yardımcısı Erdinç Demir de katıldı.

 

Kıymetli Taş Yetki Belgesi ile Çemberlitaş Merkez Binası’ndaki tüm hizmetleri Kuyumcukent Ofisi’nde vermeye başladıklarını belirten İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, “Sektöre hayırlı olsun. Böylece, yeni Kıymetli Taş Yetki Belgesi ile Çemberlitaş’taki merkez binamızda GLT Laboratuvarımızda yaptığımız bu hizmeti kurduğumuz teknik altyapı ve analiz cihazlarıyla İKO Kuyumcukent Ayarevi’ne taşımış olduk. Yönetim olarak hizmet ve projelerimizle meslektaşlarımıza destek olmaya ve ticarete ivme kazandırmaya devam edeceğiz. ” dedi.

#INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN