Stil alarmı: Doğru mücevher kombinleri ile daha fazla ışıldayın

Stil alarmı: Doğru mücevher kombinleri ile daha fazla ışıldayın

Mücevher, pırlanta ve değerli taşlar söz konusu olduğunda daha fazla ışıldamayı kim istemez? Yükselişe geçen farklı mücevherleri kombinleme modasıyla birlikte mücevher dünyasında yepyeni bir trendin kapısı aralanıyor. Farklı stillerde ve kesimlerde mücevherlerin bir arada kullanılması, özgür ve dinamik bir stil tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin ilk mücevher markası Storks Diamond Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Güner Somuncu, bu trendi başarıyla kombinleyebilmek adına önemli ipuçları paylaşıyor.

 

Yalnızca yüzükte değil, küpe bileklik ve kolyede de kombinlemenin ön planda olduğunu açıklayan Güner Somuncu, bu stilin uygulanmasındaki kilit noktasının ‘cesur ve özgür’ olmaktan geçtiğini anlatıyor. ‘Günümüz mücevher trendlerine baktığımızda klasik çizgilerin hakimiyetini yine hissetsek de farklı, dinamik stillerin de parladığını görebiliyoruz. Eskiden mücevherler sadece özel günlerde kullanılırken şimdi ise günlük hayatta da rahatlıkla kombinlenebiliyor.Mücevherleri artık günlük stilde ve daha spor haliyle görüyoruz. Bunu sağlayabilmek için ilk adım mücevher kullanımında cesur ve özgür olmak olmalı. Farklı renkleri birlikte kullanabilmek mesela… Doğal renkli taşların hepsi artık birbiriyle kombinlenebiliyor. Hepsini bir arada kullanabilme özgürlüğü stilinize de dinamizm katıyor olacak. Bileklikte de kombinlemeyi sıklıkla görüyoruz, doğal renkli taşlar ile su yolu ve kelepçe bileklikleri bir arada çok yakışıyor.‘ şeklinde konuşan Güner, mücevher kullanımında tek bir odak noktası olması gerektiği fikrinin geçmişte kaldığını ifade ediyor.

 

Mücevher seçiminde yaratıcılığınızı konuşturun
Klasik bir gerdanlıkla bütünleşen günlük bir kolye, minimal bir yüzükle daha gösterişli seçenekler, bir yandan farklı uzunluklarla simetri yaratan küpeler… Mücevher seçiminde artık seçim tamamen yaratıcı bakış açınıza kalmış. Storks Diamond şubelerinde çoklu kullanıma uygun mücevher seçimi için destek almak mümkün.

 

Türkiye’den dünyaya mücevher ışıltısı
Kendine has tasarımlarıyla ve çarpıcı dokunuşları ile mücevher trendine yön veren Storks Diamond, uluslararası ölçekte Türk markaları arasında pırlantalı mücevher ihracatında lider konumda… Pırlanta yüzük, kolye, bileklik yanı sıra safir, yakut, zümrüt gibi değerli taşlarla göz alıcı tasarımlar üreten Storks Diamond, özel koleksiyonlar ve kişiye özel üretimde de ön plana çıkıyor. Geniş ürün yelpazesi ile erkek koleksiyonunda da iddiasını sürdüren Storks Diamond, Türkiye’de 30 mağaza ve 150’yi aşkın satış noktasında yer alırken üretiminin büyük bir kısmını 30’a yakın ülkeye ihraç ediyor.

#INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN