Nisan fuarı, pazar gününü aradı

Nisan fuarı, pazar gününü aradı

Ekol, için verimli bir fuar geride kaldı. Perakende kuyumcuları açısından, fuarın hemen bayram sonrası yapılması ve pazar gününün fuar takviminden çıkartılması handikap oluşturdu.

 

İstanbul Jewellery Show’a yıllardır düzenli katılan Ekol Kuyumculuk; hem 22 ayar hem 14 ayar hem de mücevher koleksiyonlarıyla 2024 yılına merhaba dedi. Birbirinden çarpıcı modeller hazırlayan Ekol Kuyumculuk; ülkemizin dört bir yanından gelen kuyumcuları standında ağırladı.  Her yıl en yeni koleksiyonlarını İJS’nin yılın ilk ayağında tanıtanEkol Kuyumculuk; yine bu geleneğini bozmadı. Tecrübeli marka; dev standında yüzlerce yeni modelini tanıttı. Ekol Kuyumculuk 22 Ayar Mağaza Müdürü Ercan Zeren; fuara özenle hazırlandıklarını,yeni tasarımlarına gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını söyledi.

Fuarın hemen bayram sonrası organize edilmesinin ve pazar gününün fuar takviminden çıkartılmasının özellikle perakende kuyumcular açısından dezavantaj oluşturduğunu vurgulayan Ercan Zeren; “Pazar günü kuyumcuların kapalı olduğu bir gün ve her sene Pazar günü fuar ziyaretlerini gerçekleştiriyorlardı. Şimdiye kadar ilk kez Pazar gününün fuar takviminde olmadığını gördük. Hemen bundan sonraki ilk İJS’de tekrar pazar günü fuara dahil edilmeli ve bir daha pazar gününün olmadığı bir fuar organizasyonu düşünülmemelidir.” dedi.

Yeni modellerinin hemen hemen hepsinin eşit ilgi gördüğünü, yine nokta atışlı tasarımlar yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Ercan Zeren; “Yurt içinde hareketli bir sezonun geçmesi ön görülüyor. Biz Ekol olarak en yeni modellerimizle sezona hazırlandık. Ekol kalitesini tercih edenler hem satışta hem satış sonrasında yaşayacakları müşteri memnuniyetiyle iş hayatlarında birkaç adım öne çıkacaklar.” diye konuştu.

#INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN