Mioro, Kuyumcukent AVM’de toptan mağaza açtı

Mioro, Kuyumcukent AVM’de toptan mağaza açtı

Mioro, Kuyumcukent AVM’de toptan mağaza açtı

 

Yenilikçilik ve güvenirliğin izinde 50. yılını kutlayan Mioro Hediyelik Eşya, Kuyumcukent AVM 1. katında toptan mağaza açtı. Mioro, ikinci toptan satış mağazası ile 18K ve 21K geniş çeşit barındıran hazır stoğu ile yurt dışı ve yurt içi müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

 

Gençoğlu Grup’un iş hayatındaki serüveni, kuyumculuğa tutku ile bağlı iki kardeş İlyas ve Naim Gençoğlu’nun sektörde iz bırakmayı amaçlayan ticari gelişimiyle 1974 yılında Kapalıçarşı’da açtıkları ilk mağaza ile başlıyor. Bugün, Gençoğlu Grup yenilikçiliğin ve güvenirliğin izinde 50. yılını kutluyor. 1983 yılında altın zincir ve takı üretimine başlayan Gençoğlu Grup, 2023 yılından beri yoluna Mioro markası ile devam ediyor. Yenibosna’da konumlanan 12.00 metrekarelik tam entegre üretim tesisinde 500’den fazla makine kapasitesiyle ve güçlü üretim kadrosuyla Mioro, emin adımlarla büyümesini sürdürüyor. Gençoğlu Grup bünyesinde altın halat zincir üretimine odaklanan Mir Kuyumculuk firması ise her zaman bu ürün grubunda lider konumuyla sektörde adından söz ettiriyor.

 

Mioro, ana üretimi olan altın zincir ve zincir ile çeşitlendirilmiş tasarımların yanında, 10 yılı aşkın bir süredir sektörde çok az firmanın başarıyla kullanabildiği elektroform teknolojisinden yararlanarak geliştirdiği ürünleri Mioform markası altında müşterilerine sunuyor.

 

Grup, bu özel yılını Kuyumcukent AVM’de düzenleyen törenle hizmete açtığı yeni toptan mağazası ile taçlandırdı.  Kuyumcukent AVM 1. kat 657 numaradaki mağazanın açılış törenine Mioro Hediyelik Eşya Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Gençoğlu, Kuyumcukent Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uyanık, Mioro Yönetim Kurulu Üyeleri; Sercan, Umur Gençoğlu ve müşterileri katıldı.

 

18 ve 21 ayarda zengin çeşit
Mioro Hediyelik Eşya Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Gençoğlu, yeni toptan mağazasında 18K ve 21K geniş çeşit barındıran hazır stoğu ile yurt dışı ve yurt içi müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi.

 

“Grubun New York’ta bulunan ofisi, uzun yıllardır Amerika’da yerleşik müşterilerin taleplerini karşılarken, Çemberlitaş’ta bulunan çok katlı mağaza 14K, 18K ve 22K stoğu ile yurt içi kuyumcu toptancılarına hizmet veriyor. Kuyumcukent’te açılışı yapılan ve binanın yapımından beri Gençoğlu Grup’a ait olan mağaza da Mioro’nun ikinci toptan satış lokasyonu olarak, 18K ve 21K geniş çeşit barındıran hazır stoğu ile yurt dışı ve yurt içi müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.”

 

Güçlenerek yeni projelerle yola devam
Gençoğlu Grup gayrimenkul sektöründe de yatırımlarına emin adımlarla devam ediyor. Grubun hem kuyumculuk, hem gayrimenkul alanındaki tecrübesini birleştirdiği Elmas Kule, sektöre yeni bir bakış açısı getirdi. İlk etabı tamamlanan projenin ikinci ve üçüncü etapları da yakın zamanda tamamlanacak ve sektörün büyümesine katkı sağlayacak. Bunun yanında Starcity Outlet alışveriş merkezi ve Lokalist İstanbul otel projesi de Gençoğlu Grup’un başarılı yatırımları arasında yer alıyor. Gayrimenkul sektöründeki büyümesini devam ettirmeyi hedefleyen grup, uzun vadeli yeni projeler geliştirmeyi sürdürüyor.

 

50. yılında yeni atılımların eşiğinde Gençoğlu, tecrübesi, güvenirliği ve marka itibarını ailenin ikinci nesil temsilcilerinin de katkısıyla genç vizyon ve dinamizm ile birleştirerek ileri taşımaya, güçlü üretim ve yönetim kadrosu ile ülkemizin kuyumculuk sektörünü yurt içi ve yurt dışında başarılı bir şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Yarım asırlık geçmişten alınan mirası, yenilikçi bir yaklaşımla geleceğe taşımayı misyon edinen Gençoğlu Grup, sağlam adımlarla büyümeye devam ederken gelişmeyi de sürdürüyor.

 

#INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN