Besay’ın yeni toptan satış mağazası hizmete girdi

Besay’ın yeni toptan satış mağazası hizmete girdi

Ülkemizin önde gelen kuyum üreticilerinden biri olan Besay Kuyumculuk; Çemberlitaş’ta yeni toptan satış mağazasını hizmete soktu. 200 m2’nin üzerindeki genişliğiyle, özenle hazırlanan yeni Besay Toptan Satış Mağazası; yüzlerce ürünü çok geniş ve ferah bir ortamda kuyumculara sunacak. Yeni mağazada kuyumcular keyif dolu alışveriş yapma imkanı bulacaklar.

 

Yılların deneyimli kuyum markası Besay Kuyumculuk; yaz mevsimine girmek üzere olduğumuz şu günlerde yeni toptan satış mağazasının kapılarını araladı. Çemberlitaş tramvay durağına çok yakın noktada açılan yeni Besay mağazası; tüm detaylar düşünülerek profesyonel iç mimarları tarafından tasarlandı.  Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; özenle hazırlanan toptan satış mağazalarında çok sayıda kuyumcunun aynı anda ürünleri yakından inceleyebileceğini ve ürün satın alabileceklerini söyledi.

Yeni mağazalarında ihracata yönelik ayrı bir bölüm ayrıldığını belirten Ömer Kaya; “Yaşanan bu altın fiyat farklılığının ortadan kalkmasıyla birlikte tekrar ihracat alanında kaldığımız yerden uluslararası yolculuğumuza devam etmek istiyoruz. Mağazamızı tasarlarken yabancı konukları da en güzel şekilde ağırlayacak bir dizayn gerçekleştirdik. Yeni mağazamızda tüm sektör mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

 

Besay Kuyumculuk; Çemberlitaş’ta iki farklı noktada bulunan toptan satış mağazalarıyla sektör mensuplarına hizmet sunuyor. Yeni mağaza ile birlikte çok sayıda yeni modelde Besay vitrinlerine yerini aldı.

#INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN