Altın emzikler, Las Vegas’ta alıcılarla buluştu

Altın emzikler, Las Vegas’ta alıcılarla buluştu

JCK Las Vegas Show’a düzenli katılım gösteren Besay, Amerika pazarında istikrarlı büyümesine devam ediyor. Fuardan başarıyla ayrılan Besay, özellikle çocuk takıları, altın emzik ve kendine özgü renkli doğal taşlı takı koleksiyonuyla öne çıktı. Gerek ürün çeşitliliği gerekse tasarım çizgileriyle Avrupa ve Amerika pazarındaki alıcıların beklentilerine net cevaplar veren Besay Kuyumculuk; ihracat alanında tekrar atağa kalkmaya hazırlanıyor.

 

Dünyanın en önemli kuyum fuarları arasında yer alan Uluslararası JCK Las Vegas Jewellery Show geçtiğimiz günlerde Amerika Las Vegas’ta yapıldı. Fuara çok sayıda Türk firması da katıldı. Las Vegas Jewellery Show’a son yıllarda düzenli katılım gösteren Besay Kuyumculuk; yine fuarda birçok alıcının ilgi odağı oldu. Firma sahibi Ömer Kay, fenomen bir ürün haline gelen Besay altın emziğin Amerika’da da yoğun ilgi görmeye devam ettiğini, fuar kapsamında hem çocuk takıları hem de altın emzik ile ilgili birçok alıcı ile iletişim kurduklarını söyledi.

 

Ömer Kaya, Besay’ın ürün grubunun hem Amerikalı hem de Avrupalı alıcıların beğenisiyle başarıyla örtüştüğünü belirterek, “JCK Jewelry Show kapsamında Güney Amerika kıtasından gelen alıcılarla da buluştuk. Altın emzik ürünümüz bugüne kadar hemen hemen Dünyanın her ülkesinde satışa sunuldu. Bu özel ürünümüze ilgi devam ediyor. Las Vegas fuarına gelmek aynı zamanda hem Kuzey hem Güney Amerika kıtalarından gelen alıcılarla buluşmak anlamı taşıyor. Kadının nefes aldığı her yerde Besay’ın birbirinden güzel takıları tercih edilecektir. İşimizi büyük bir aşkla yapıyoruz. Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın her kadın Besay kalitesini mutlu bir şekilde üzerinde taşıyacaktır.” diye konuştu.

 

Mavi mavi Besay mavi…
Ömer Kaya; “Amerika ve Güney Amerika kıtasında bulunan ülkelerde de göz (mavi boncuk) takıların ilgi gördüğünü biliyoruz. Bu grupta markamız çok geniş ürün çeşitliliğiyle yıllardır önemli tasarımlara imza attı. Ayrıca, bizim bir başka kuvvetli yönümüz de çocuk takılarımızdır. Önümüzdeki yıllarda da Las Vegas’ta ürün çeşitliliğimizi gösterecek örnekler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

#INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN